Tietoa minusta

Nimeni on Jenny ja olen 39-vuotias, yksityinen elinkeinon harjoittaja ja toimipaikkani sijaitsee Vääksyssä. Olen valmistunut Koulutuskeskus Salpauksesta aiemmin mm. hevosharrasteohjaajaksi, hevoshierojaksi ja hevosavusteisten palveluiden tuottajaksi. Olen pitkän linjan hevosihminen ja juuri se sai minut innostumaan hierojan työstä koulutettuna hierojana. Olen toiminut useamman vuoden hevostenhoitajana ja tällä hetkellä toimin hierojan työn lisäksi työpaikkaohjaajana Pyyrylän tilalla. Minulla on tällä hetkellä kaksi omaa hevosta, Atlanta ja Theodor. Atlanta eli "Atta" toimii ha-työparinani.

Nälkä kasvaa syödessä... Ensin halusin auttaa hevosia ja sitten halusin pystyä auttamaan myös ihmisiä. Haluan auttaa sekä ratsukoita että yksilöitä parempaan suoritukseen ja helpottamaan myös sitä arkea. Lievittää kipua, lihaskireyksiä ja rentouttaa lihaksia.

Kohti päämäärää mennään ja halu oppia on kova, ensimmäiset varsinaiset lisäkoulutukset olen kaavaillut keväälle 2023 joka olisi lihaskalvojen parissa. 

Merkonomiksi valmistuin elokuussa 2021 Suomen yrittäjäopistosta ja Koulutetuksi hierojaksi syyskuussa 2021 Savon ammattiopistosta.