Nimeni on Jenny ja olen yksityinen elinkeinonharjoittaja ja toimipaikkani sijaitsee Vesivehmaalla.

Olen valmistunut Koulutuskeskus Salpauksesta aiemmin mm. hevosharrasteohjaajaksi, hevoshierojaksi ja hevosavusteisten palveluiden tuottajaksi. Olen pitkän linjan hevosihminen ja juuri se sai minut innostumaan hierojan työstä koulutettuna hierojana. Olen toiminut useamman vuoden hevostenhoitajana ja kesäkuussa pääsen tekemään hierontoja täysipäiväisesti.

Minullä on myös kaksi omaa hevosta, Atlanta ja Theodor. 

Nälkä kasvaa syödessä... Ensin halusin auttaa hevosia ja sitten halusin pystyä auttamaan myös ihmisiä. Haluan auttaa sekä ratsukoita että yksilöitä parempaan suoritukseen, rentoutumaan ja voimaan paremmin.

Kohti päämäärää mennään ja halu oppia on kova, ensimmäiset varsinaiset lisäkoulutukset olen kaavaillut seuraavalle vuodelle lihaskalvojen parissa. Hevospuolella lihaskalvojen käsittely kuuluu jokaiseen hierontakertaan.

Merkonomiksi valmistuin elokuussa 2021 Suomen yrittäjäopistosta ja Koulutetuksi hierojaksi syyskuussa 2021 Savon ammattiopistosta. 

Tällä hetkellä opiskelen lisäksi Koulutuskeskus Salpauksessa myynnin-ja digimarkkinoinnin ammattitutkintoa josta pitäisi valmistua keväällä.

Koiruus kasvanut jo vuoden ikään. Mukana töissä joten ota tämä huomioon varatessasi aikaa jos olet allerginen. Myös kissa löytyy taloudesta joka ei pääse hierontahuoneeseen.